Wróć do: W czekoladzie
PDFDrukujEmail

Migdały w mlecznej czekoladzie z cynamonem BIO 100 g


Producent: Fresano
Szczegóły produktu

Składniki: mleczna czekolada* 65% (cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, mleko w proszku pełne*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*), migdały* 33%, substancja glazurująca: guma arabska*; cukier*, dekstroza*, sól morska, ekstrakt z cynamonu* 0,03% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Masa kakaowa min.37% w czekoladzie.

Produkt może zawierać fragmenty łupin.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 2464 kJ / 592 kcal
Tłuszcz - 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17 g
Węglowodany - 33 g
w tym cukry - 31 g
Białko - 12 g
Sól - 0,2 g

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna: produkt zawiera alergeny: orzechy, soję, mleko (łącznie z laktozą). Może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.