Wróć do: Kakao
PDFDrukujEmail

Kakao BIO 200 g


Producent: Fresano
Szczegóły produktu

Opis: kakao mocno odtłuszczone (zawiera 10-12 % tłuszczu kakaowego). 

Składniki: kakao* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny).

Zastosowanie: do polew, czekolady, napojów, cukierków, lodów oraz do wypieku ciast i ciasteczek.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1430 kJ / 342 kcal
Tłuszcz - 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,5 g
Węglowodany - 14 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 24 g
Sól < 0,1 g

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna: produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.